DEGUSTA TARONJA

aQua

  • Carrer del Pintor Oliet, 3, 12006 Castelló de la Plana, Castelló
  • : 964 20 10 10

Les delícies de La Taronja

L’elaboració de Sergio Rubio i Cristina Adánez per a la jornada DEGUSTA ens demostra la versatilitat del nostre cítric amb un postre tradicional com la coca mal feta o de llanda i acabats de taronja: gelat, escuma, un cruixent de taronja en almívar i dues cremes, una de taronja torrada a la brasa i l’altra de més dolça com una crema anglesa.

Recomanen completar l’experiència amb una amanida navelate, sèsam i fonoll kunt amb el principal de cruixent de pollastre amb salsa de taronja amarga i clementina gebrada (escarchada) amb kimchee.

La elaboración de Sergio Rubio y Cristina Adánez para el DEGUSTA muestra la versatilidad de nuestro cítrico a través de un postre tradicional como la coca mal feta o de llanda y acabados de naranja: helado, espuma, crujiente de naranja en almíbar y dos cremas, una de naranja a la brasa y la otra más dulce como una crema inglesa.

Recomiendan completar la experiencia con una ensalada de navelate, sésamo e hinojo y el principal de crujiente de pollo con salsa de naranja amarga y clementina escarchada con kimchee.

Valoració DEGUSTA

La teua puntuació d’aquesta elaboració

DSC00166_1
DSC00157
DSC00155

Anterior
Siguiente

© Copyright – 2022